Al bijna tien jaar is Multimedia Center Veenendaal (of kortweg: MMC) een begrip in Veenendaal en omgeving. Voor particulieren bieden wij naast een winkel met uitgebreid assortiment ook andere diensten aan, zoals bijvoorbeeld reparaties en onderhoud voor apparaten zoals laptops en desktops. Ook voor uw telefoon of tablet kunt u bij ons terecht. 

Service bij u thuis

Komt u er thuis niet uit? Wij komen graag bij u langs om uw probleeem op te lossen of advies op maat te geven.

Service in uw bedrijf

Uw bedrijf heeft hulp nodig? Wij verzorgen maatoplossingen voor uw bedrijf zodat u optimaal en zorgeloos kunt werken.

Service in onze winkel

Deskundig advies nodig? Wij hebben gespecialiseerde adviseurs en een eigen technische dienst.

Door onze eigen technische dienst kunnen wij snel en kundig allerhande werkzaamheden uitvoeren. Start uw computer niet meer op? Krijgt u te maken met vreemde foutmeldingen? Kom gerust eens langs in de winkel. Dan bekijken we het probleem meteen, en adviseren we u vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn. Soms is het zelfs al direct op te lossen. In het geval dat er meer werk nodig is nemen wij het apparaat in voor reparatie. Doorgaans is het apparaat al binnen 5 werkdagen gereed.*

Natuurlijk zijn er ook problemen die niet in de winkel opgelost kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het instellen van uw printer, of heeft u hulp nodig met het installeren van de wifi? Wij helpen u graag ter plekke! Het is mogelijk om een afspraak te maken voor service aan huis. Eén van onze collega’s komt dan bij u langs om het probleem te verhelpen. Dit kan uiteraard ook telefonisch afgesproken worden. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om op afstand uw computer over te nemen, zodat onze medewerkers met u mee kunnen kijken. 

Vraag ons naar de mogelijkheden, schroom niet om te bellen of even langs te komen. De koffie staat voor u klaar!

* Afhankelijk van de drukte kan de reparatie korter of langer duren. Bij inname van de reparatie geven wij een indicatie van de tijd die we nodig hebben. Spoedopdrachten zijn ook mogelijk. In sommige gevallen moet er een onderdeel worden besteld, dit wordt dan met u besproken.

Bekijk ook onze aanbiedingen!