Snel

Professioneel

Grondig

MMC beschikt over een eigen technische dienst waar alle problemen snel en vakkundig worden opgelost. Wij repareren software- en hardwarematige defecten aan laptops en desktops. Ook kunnen wij uw apparaat opschonen om deze weer sneller en virusvrij te maken. In sommige gevallen zijn werkzaamheden aan smartphones en tablets ook mogelijk.

Vaak kan één van onze medewerkers u ook telefonisch helpen en in sommige gevallen daarbij uw systeem op afstand overnemen. De medewerker zal u dan door een kort proces leiden om dit mogelijk te maken. U kunt op het moment dat onze medewerker ‘in’ uw computer zit gewoon blijven meekijken om te zien wat we doen. 

U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend advies over wat te doen met een apparaat dat niet meer werkt, traag is of als u gewoon ergens hulp bij nodig heeft! Is uw probleem binnen 15 minuten opgelost? Dan kost dat u niets!

Heeft uw apparaat wat meer aandacht nodig? Dan nemen wij uw apparaat in voor reparatie. Vaak is uw apparaat binnen 1 tot 3 werkdagen al gereed. Moet er een onderdeel voor u besteld worden? Dan levert u uw apparaat pas in wanneer het onderdeel binnen is. Zo bent u uw apparaat zo kort mogelijk kwijt!

Afhankelijk van de situatie kunnen bovenstaande prijzen afwijken. U wordt altijd van tevoren ingelicht over de kosten van de reparatie. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Al ruim
0
reparaties uitgevoerd!